img

Zgjidhja-1 Grafiku i rrjedhës së fabrikës së tharjes së prodhimit industrial

Fabrika e prodhimit të tharjes industriale zakonisht përbëhet nga pajisjet e mëposhtme:

Pajisjet ushqyese (transportues me rrip ose transportues me vidë)1Djegësi (gaz natyror, LPG,Naftë, etj.)1ose Sobë me Shpërthim të Nxehtë/Furra me grila me zinxhir (karburantet me biomasë)1TharësePajisjet e shkarkimit (transportues me rrip ose transportues me vidë)1Mbledhësi i pluhurit (Ciklonkolektori i pluhurit ose filtri i qeseve Pulse)1Ndjekja e ID-së (Nxit tifozin draft)1Kabineti i kontrollit elektrik.

Grafiku i rrjedhës së-Uzinave-Industriale-Tharing-Prodhimit
Shanghai-VOSTOSUN-Flow-Chart-of-3D-Drying-Plant-1

Zgjidhja 2-Diagrami i rrjedhës së fabrikës së dërrmimit dhe skanimit të gurëve

Fabrika e dërrmimit dhe skanimit zakonisht përbëhet nga pajisjet e mëposhtme:

Ushqyes vibrues1Thërrmuesi kryesor (Policuesi i nofullës)1Rrip transportuesThërrmues sekondar (thërmues me goditje ose thërrmues koni)1Thërrmues terciar (HammerThërrmues, Thërrmues me rul)1Rrip transportues1Ekran vibrues1 Prodhuesi i rërësRondele me rërë1etj.

Fabrika 3D-Flow-of-Crushing&Screening-Plant

Zgjidhja 3-Trafiku i rrjedhës së Uzinës së Përpunimit të Arit

Fabrika e përpunimit të arit zakonisht përbëhet nga pajisjet e mëposhtme:
Ushqyes1Thërrmues1Ekran vibrues1Mulliri i topave1Klasifikuesi spirale:3.1.Mikser1Makinë flotacion1Koncentrator1Tharëse rrotulluese1Koncentrate ari13.2.Ndarës spirale1Tryezë tunduese1Koncentrate ari1 3.3.Ndarës spirale1Tryezë tunduese1Ndarës magnetik1Koncentrate ari

q123

Zgjidhja 4 - Grafiku i rrjedhës së fabrikës së mullirit bluarje

Grafiku i rrjedhës së impiantit të mullirit të bluarjes zakonisht përbëhet nga pajisjet e mëposhtme:

Thërrmues1Ashensor me kovë1Mulliri i bluarjes1Pajisja e shkarkimitSistemi i mbledhjes së pluhurit1Sistemi i kontrollit elektrik1PërfunduarProduktetSilo magazinimi1Makina e paketimit etj.

Solution-4-Flow-Chart-of-Grinding-Mill-Plant