img
 • Gjithçka që duhet të dini për bluarjen e mil

  Gjithçka që duhet të dini për bluarjen e mil

  Një mulli bluarjeje është një makinë që përdor një tub cilindrik rrotullues, të quajtur një dhomë bluarëse, e cila është pjesërisht e mbushur me mjete bluarëse si topa çeliku, topa qeramike ose shufra.Materiali që do të bluhet futet në dhomën e bluarjes dhe ndërsa dhoma rrotullohet, bluarja...
  Lexo më shumë
 • Tharëse me kazan për tharjen industriale

  Tharëse me kazan për tharjen industriale

  Një tharëse me kazan është një lloj pajisje tharjeje industriale që përdor një kazan me rrotullim për të tharë materialet e lagështa.Damburi, i quajtur gjithashtu tharës me cilindra, nxehet, ose me avull ose me ajër të nxehtë, dhe materialet e lagura futen në njërin skaj të daulle.Ndërsa daulle rrotullohet, materialet e lagura ngrihen ...
  Lexo më shumë
 • Tharëse rëre

  Makina prerëse e ujit të rërës, makineria e prerjes së ujit me rërë të verdhë dhe makina prerëse me rërë të lumit të verdhë është një lloj pajisje tharjeje me ngarkesë të madhe pune, kapacitet të madh përpunimi, funksionim të besueshëm, përshtatshmëri të fortë dhe kapacitet të madh përpunimi.Makina e xhamit rërë është përgjithësisht...
  Lexo më shumë
 • Analiza e perspektivës së investimit të tharëses industriale

  Për të përmbushur më mirë nevojat e zhvillimit të industrisë, produktet e prodhuesve të ndryshëm të tharëseve përditësohen me shpejtësi.Tharëse industriale është inteligjente, ka një shkallë të lartë automatizimi dhe është më e kursyer energjie dhe miqësore me mjedisin.Ky artikull do të analizojë d...
  Lexo më shumë
 • Paraqitje e shkurtër e të gjithë procesit të prodhimit të kartonit të gipsit

  Paraqitje e shkurtër e të gjithë procesit të prodhimit të kartonit të gipsit

  I gjithë procesi i prodhimit të kartonit të gipsit është një proces relativisht kompleks.Hapat kryesorë mund të ndahen në këto zona të mëdha: zona e kalcinimit të pluhurit të gipsit, zona e thatë e shtimit, zona e shtimit të lagësht, zona e përzierjes, zona e formimit, zona e thikës, tharja janë ...
  Lexo më shumë
 • Instalim për linjën e prodhimit të pllakave gipsi në Republikën Domenikane

   
  Lexo më shumë
 • Instalim për linjën e prodhimit të pluhurit të gipsit në Republikën Domenikane

  Lexo më shumë
 • Prezantimi i uzinës së policëve të lëvizshëm

  Prezantimi i uzinës së policëve të lëvizshëm

  Hyrje Thërrmuesit e lëvizshëm shpesh quhen "fabrika të lëvizshme dërrmuese".Ato janë makina dërrmuese të montuara në pista ose në rrota, të cilat, falë lëvizshmërisë së tyre, mund të maksimizojnë produktivitetin dhe të zvogëlojnë kostot e funksionimit – ndërkohë që përfshihen...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i Mullirit të Ballit

  Prezantimi i Mullirit të Ballit

  Një mulli me top është një lloj mulli që përdoret për bluarjen ose përzierjen e materialeve për përdorim në proceset e veshjes së mineraleve, ngjyrave, piroteknikës, qeramikës dhe shkrirjes selektive me lazer.Funksionon në parimin e ndikimit dhe fërkimit: zvogëlimi i madhësisë bëhet me anë të ndikimit si ...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i tharëses rrotulluese

  Prezantimi i tharëses rrotulluese

  Një tharëse rrotulluese është një lloj tharëse industriale që përdoret për të reduktuar ose minimizuar përmbajtjen e lagështisë së materialit që trajton duke e sjellë atë në kontakt me një gaz të nxehtë.Tharësi përbëhet nga një cilindër rrotullues ("daulle" ose "guaskë"), një mekanizëm lëvizës dhe ...
  Lexo më shumë