img

1. Tharësi ynë rrotullues i kazanit në vende të ndryshme pune

Tharësit tanë rrotullues të kazanit përdoren gjerësisht në industri të ndryshme në vende dhe zona të ndryshme në mbarë botën.

1
2

2.Mulliri i topave i përdorur në fabrikën e prodhimit të përpunimit të mineraleve

Mulliri ynë i topave përdoret në fabrikën e prodhimit të mineralit të hekurit në Brazil, është një fabrikë prodhimi e kombinuar e impiantit të ndarjes së gravitetit dhe magnetik.

3. Fabrika jonë e policëve celularë e përdorur në Namibi

Fabrika jonë e thërrmuesit celular 150TPH përdoret në Namibi për Thërrmimin dhe Ekranimin e Orerit të Manganit.

Shanghai-VOSTOSUN-150TPH-Mobile-Crusher-Plant-in-Namibia-(4)
4

4. Fabrika jonë e policëve celularë e përdorur në Namibi

Fabrika jonë e prodhimit të pllakave gipsi 400 ㎡ në vit në Uzbekistan, klienti është shumë i kënaqur me produktet përfundimtare.

5. Fabrika jonë e bluarjes së gurit gëlqeror 10TPH në Egjipt

Fabrika jonë e bluarjes së gurit gëlqeror 10TPH përdoret në Egjipt dhe produktet përfundimtare do të përdoren në fabrikën e prodhimit të çimentos.

5

afterLoad: function(anchorLink, index){ //滚动到某一屏后的回调函数,接收 anchorLink 和 index 两个参数,anchorLink 是锚链接的名称,index 是序号,从1开始计算 onLeave: function(index, direction){//滚动前的回调函数 //滚动前的回调函数 end // $(window).resize(function(){ // autoScrolling(); // });