img

1. Нашата машина за сушење со ротирачки барабан на различни работни места

Нашите сушари со ротирачки барабан се широко користени во различни индустрии во различни земји и области во светот.

1
2

2. Мелница за топчиња што се користи во фабрика за производство на минерали

Нашата топка мелница се користи во фабриката за производство на железна руда во Бразил, таа е комбинирана фабрика за производство на постројка за гравитација и магнетна сепарација.

3.Нашата фабрика за мобилна дробилка која се користи во Намибија

Нашата мобилна фабрика за дробење 150TPH се користи во Намибија за дробење и скрининг на руда од манган.

Шангај-VOSTOSUN-150TPH-Mobile-Crusher-Plant-in-Namibia-(4)
4

4.Нашата фабрика за мобилна дробилка која се користи во Намибија

Нашата фабрика за производство на гипс картон од 400 ㎡ годишно во Узбекистан, клиентот е многу задоволен од финалните производи.

5.Нашата фабрика за мелење варовник од 10TPH во Египет

Нашата фабрика за мелење варовник 10TPH се користи во Египет, а финалните производи ќе се користат во фабриката за производство на цемент.

5

afterLoad: function(anchorLink, index){ //滚动到某一屏后的回调函数,接收 anchorLink 和 index 两个参数,anchorLink 是锚链接的名称,index 是序号,从1开始计算 onLeave: function(index, direction){//滚动前的回调函数 //滚动前的回调函数 end // $(window).resize(function(){ // autoScrolling(); // });