img

Решение-1 Проток на постројка за сушење индустриско производство

Индустриската фабрика за производство на сушење обично се состои од следнава опрема:

Опрема за напојување (појасен транспортер или транспортер со завртки)1Пламеник (природен гас, ТНГ,Дизел масло, итн.)1или Топла печка/решетка со ланец (горива од биомаса)1ФенОпрема за празнење (транспортна лента или транспортер со завртки)1Собирач на прашина (циклонколектор за прашина или филтер за пулсова кеса)1Идентификатор на вентилатор (Предизвикај нацрт вентилатор)1Електричен контролен кабинет.

Тек-дијаграм-на-индустриско-сушење-производство-погон
Шангај-ВОСТОСУН-Тековен графикон-на-3Д-Сушење-растение-1

Решение 2-Табела на проток на постројка за дробење и скрининг камен

Погонот за дробење и скрининг обично се состои од следнава опрема:

Вибрирачки фидер1Примарна дробилка (Дробилка за вилица)1Транспортни појасиСекундарна дробилка (ударна дробилка или дробилка со конус)1Терциерна дробилка (ЧеканДробилка, дробилка со ролери)1Транспортни појаси1Вибрирачки екран1 Производител на песокПесочна машина за перење1итн.

Фабрика за 3D-проток на дробење&скрининг

Решение 3-Табела на проток на фабрика за преработка на злато

Погонот за преработка на злато обично се состои од следнава опрема:
Внесувач1Дробилка1Вибрирачки екран1Мелница за топки1Спирален класификатор:3.1.Миксер1Машина за флотација1Концентратор1Ротари Фен1Златни концентрати13.2.Спирален сепаратор1Табела за тресење1Златни концентрати1 3.3.Спирален сепаратор1Табела за тресење1Магнетен сепаратор1Златни концентрати

q123

Решение 4 - Проток на постројка за мелница

Графиконот на проток на постројката за мелница обично се состои од следнава опрема:

Дробилка1Кофа лифт1Мелница за мелење1Уред за празнењеСистем за собирање прашина1Електричен контролен систем1ЗавршеноПроизводиСилос за складирање1Машина за пакување итн.

Растенија за мелење со мелење решение-4-проток