17
18
банер 1
банер2
банер3
банер4
банер5

нашите производи

ви обезбеди референтни случаи

за нас

добредојдовте во Шангај Пудонг

Гледај Повеќе

Шангај VOSTOSUN Industrial Co., Ltd.

AVP GROUP LIMITED (накратко AVP)е основана во 2005 година, со седиште во Хонгконг.Шангај VOSTOSUN Industrial Co., Ltd. (VOSTOSUN накратко)е основана во 2006 година, како една од подружниците наAVP,ВОСТОСУНе главно посветена на дизајнирање и производство на опрема за сушење…

 • 2006 година
  Основана во
 • 16
  Години на искуство
 • 6+
  Предност на компанијата
 • 200+
  Дизајнирање и производство на опрема

нашите решенија

ШТО МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОНУДИМЕ?

можеме да обезбедиме сигурна, брза и професионална услуга 24/7 за вас преку телефонски или мрежни канали
Графикон на текови на индустриска фабрика за производство на сушење
ЦЕНТРАЛИЗИРАНА НАБАВКА ЕДНОСТАПКИ

Графикон на текови на индустриска фабрика за производство на сушење

1.Отворени и транспарентни едношалтерски централизирани набавки;
2. Управување со процесот на набавка и набавка на меѓународни стандарди;
3.Технолошки решенија на експерти за производствени процеси;
Табела на тек на фабрика за производство на дробење и скрининг
икона02

Табела на тек на фабрика за производство на дробење и скрининг

4. Задгранични изложбени простории, складирање и постпродажни услуги;
5.Меѓународни порамнувања, финансирање и осигурување;
6. Насоки за инсталација во странство, обука на работниците и навремена набавка на резервни делови.
Табела на проток на фабрика за преработка на злато
икона03

Табела на проток на фабрика за преработка на злато

7.VOSTOSUN Верување: "Професионални услуги за клиентите, постигнување иднина со акција"
8. сила воведување и варење на домашни и странски напредни технологии
9.VOSTOSUN има добро искусен технички тим во нашиот технички оддел

приказ на проектот

добредојдовте во Шангај Пудонг

Професионални услуги за клиентите, постигнете ја иднината со акција.Задоволството на клиентите е цел на секој оддел и вработен.
Нашиот ротирачки барабан...

Нашиот ротирачки барабан...

Нашите сушари со ротирачки барабан се широко користени во различни индустрии во различни земји и области во светот.
Мелница за топчиња користена...

Мелница за топчиња користена...

Нашата топка мелница се користи во фабриката за производство на железна руда во Бразил, таа е комбинирана фабрика за производство на постројка за гравитација и магнетна сепарација.
Нашиот мобилен...

Нашиот мобилен...

Нашата фабрика за производство на гипс картон од 400 ㎡ годишно во Узбекистан, клиентот е многу задоволен од финалните производи.
Нашите 10 TPH...

Нашите 10 TPH...

Нашата фабрика за мелење варовник 10TPH се користи во Египет, а финалните производи ќе се користат во фабриката за производство на цемент.
Нашиот мобилен...

Нашиот мобилен...

Нашата мобилна фабрика за дробење 150TPH се користи во Намибија за дробење и скрининг на руда од манган.

вести за претпријатието

ви обезбеди референтни случаи

/*search*/