17
18
banderola1
banderola2
banderolë3
banderolë4
banderola5

produktet tona

t'ju ofrojë raste referimi

rreth nesh

Mirësevini në Shanghai Pudong

shikoni më shumë

Shanghai VOSTOSUN Industrial Co., Ltd.

AVP GROUP LIMITED (AVP shkurt)u themelua në vitin 2005, me zyrën qendrore në Hongkong.Shanghai VOSTOSUN Industrial Co., Ltd. (VOSTOSUN shkurtimisht)është themeluar në vitin 2006, si një nga kompanitë filiale tëAVP,VOSTOSUNi dedikohet kryesisht projektimit dhe prodhimit të pajisjeve të tharjes…

 • 2006
  Themeluar në
 • 16
  Vite eksperience
 • 6+
  Avantazhi i Kompanisë
 • 200+
  Projektimi dhe prodhimi i pajisjeve

zgjidhjet tona

ÇFARË MUND TË OFROJMË?

ne mund të ofrojmë shërbim të besueshëm, të shpejtë dhe profesional 24/7 për ju përmes kanaleve telefonike në vend ose rrjetit
Grafiku i rrjedhës së impianteve të prodhimit të tharjes industriale
PROKURIMI I CENTRALIZUAR ME NJË NDALE

Grafiku i rrjedhës së impianteve të prodhimit të tharjes industriale

1. Prokurim i hapur dhe transparent i centralizuar me një ndalesë;
2. Menaxhimi i procesit të blerjes dhe furnizimit me standarde ndërkombëtare;
3.Zgjidhjet teknologjike të ekspertëve të procesit të prodhimit;
Grafiku i rrjedhës së fabrikës së prodhimit të dërrmimit dhe skanimit
ikona02

Grafiku i rrjedhës së fabrikës së prodhimit të dërrmimit dhe skanimit

4. Dhomat e ekspozitës jashtë vendit, magazinimi dhe shërbimet pas shitjes;
5. Shlyerjet ndërkombëtare, financimi dhe sigurimi;
6. Udhëzimet e instalimit jashtë shtetit, trajnimi i punëtorëve dhe furnizimi me kohë i pjesëve të këmbimit.
Grafiku i rrjedhës së impianteve të përpunimit të arit
ikona03

Grafiku i rrjedhës së impianteve të përpunimit të arit

7.VOSTOSUN Besimi: "Shërbimet profesionale për klientët, Arritni të ardhmen me veprim"
8. fuqia e futjes dhe tretjes së teknologjive të avancuara vendase dhe të huaja
9.VOSTOSUN ka një ekip teknik me përvojë të mirë në Departamentin tonë Teknik

shfaqja e projektit

Mirësevini në Shanghai Pudong

Shërbime Profesionale për Klientët, Arritni të Ardhmen me Veprim.Kënaqësia e klientit është qëllimi i çdo departamenti dhe punonjësi.
Tamburi ynë rrotullues...

Tamburi ynë rrotullues...

Tharësit tanë rrotullues të kazanit përdoren gjerësisht në industri të ndryshme në vende dhe zona të ndryshme në mbarë botën.
Mulliri i topave i përdorur...

Mulliri i topave i përdorur...

Mulliri ynë i topave përdoret në fabrikën e prodhimit të mineralit të hekurit në Brazil, është një fabrikë prodhimi e kombinuar e impiantit të ndarjes së gravitetit dhe magnetik.
Celulari ynë...

Celulari ynë...

Fabrika jonë e prodhimit të pllakave gipsi 400 ㎡ në vit në Uzbekistan, klienti është shumë i kënaqur me produktet përfundimtare.
10TPH jonë...

10TPH jonë...

Fabrika jonë e bluarjes së gurit gëlqeror 10TPH përdoret në Egjipt dhe produktet përfundimtare do të përdoren në fabrikën e prodhimit të çimentos.
Celulari ynë...

Celulari ynë...

Fabrika jonë e thërrmuesit celular 150TPH përdoret në Namibi për Thërrmimin dhe Ekranimin e Orerit të Manganit.

lajmet e ndërmarrjes

t'ju ofrojë raste referimi

/*search*/