img

A'oa'o le fa'avae o uta uili

Afai o lo'o e faufale po'o eli, e taua le i ai o mea faigaluega sa'o mo lau galuega.O se tasi o masini mamafa e masani ona faʻaaogaina o le uta uili.

O le uta uili o se masini tele ma mamana mo le taulimaina o mea e pei o le oneone, iliili ma palapala.E mafai foi ona faʻaaogaina mo galuega faufale lautele e pei o le eliina, utaina ma le felauaiga o uta mamafa.

O le iloaina o fa'avae o uta uili e taua tele i le fa'amautinoaina o lo'o e fa'aogaina meafaigaluega sa'o mo lau galuega.E mafai ai ona e faia se fa'ai'uga fa'apitoa pe a fa'atau pe lisiina se uta uili.

I lenei tusiga, tatou te vaʻavaʻai totoʻa i uta uili, e aofia ai a latou vaega, faʻaoga, ma manaʻoga tausiga.O le a matou fa'asoa atu fo'i nisi o fautuaga ile auala e filifili ai le uta uili sili mo lau pisinisi.

1. O le a le uili uta?

O se uta uili o se masini mamafa-tiute lea e masani ona faʻaaogaina i fale faufale ma faʻatauga.O loʻo faʻaalia ai se afi malosi, se pakete tele ma uili e fa ua fuafuaina mo galuega mamafa.

O le pakete i le pito i luma o le uta uili e faʻaaogaina e afu ai mea e pei o le oneone, iliili poʻo le palapala.Ona la'u atu lea o mea nei i isi nofoaga pe uta i luga o loli mo felauaiga i nofoaga eseese o galuega.

Pe a filifilia se uta uili, e tatau ona mafaufau i le tele ma le gafatia o le masini.O le tele o le masini, o le tele o mea e mafai ona taulimaina.O se uta uili ma se pakete lapoa e sili ona lelei mo galuega tetele, ae o se pakete laʻititi e lelei mo galuega laiti.

2. Vaega o uta uili

Uili uta e fausia i le tele o vaega e galulue faatasi e faatino galuega mamafa-tiute.O vaega nei e aofia ai afi, felauaiga, masini eletise, uili ma pakete.

O le afi o le fatu lea o lau uta uili, faʻaola le masini.O le felauaiga e nafa ma le tuʻuina atu o le malosi mai le afi i uili, e mafai ai ona gaoioi le uili.

O lo'o fa'aogaina le fa'aogaina o le hydraulic system e fa'atonutonu ai le gaioi o le pakete.E fa'amalo ai fo'i isi mea fa'apipi'i, e pei o tui po'o suotosina e mafai ona fa'aoga i le uta uili.

O uili i luga o lau uta uili ua mamanuina mo galuega mamafa, e mafai ai e le masini ona gaoioi i luga o laufanua gaoa ma le faigofie.O le pakete i le pito i luma o le uta uili ua mamanuina e suʻe ai voluma tetele o meafaitino, ma avea ai ma se masini lelei mo galuega fau ma faufale.

3. Faamanuiaga o Uili Uli

Uili uta e ofoina atu le tele o faamanuiaga i kamupani faufale ma eli.O masini fa'apitoa ia e mafai ona fa'aoga mo galuega eseese i luga o le nofoaga o galuega, e aofia ai le eliina, eliina ma le utaina o mea i luga o loli.

O le fa'aaogaina o se uta uili e mafai ona fesoasoani i le fa'ateleina o le gaosiga ma le lelei i luga o le nofoaga o galuega.E fa'aitiitia ai fo'i tau o tagata faigaluega ona e mafai ona fa'atino galuega a nisi tagata i le taimi e tasi.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o se uta uili e fesoasoani e faʻaitiitia ai le lamatiaga o manuʻa.O le mamafa o le taulimaina ma le galue lima e mafai ona lamatia mo tagata faigaluega, ae o le faʻaaogaina o se uili e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le lamatiaga o faʻalavelave ma manuʻa i luga o le nofoaga o galuega.

4. Tausiga ma Tausiga

E pei lava o so'o se masini mamafa, e mana'omia e le uta uili le tausiga ina ia tausia lelei i latou.O le tausiga faifaipea e aofia ai le suia o vai, suia o faamama, ma le siakiina o vaega ua masaesae pe faaleagaina.

I le fa'ai'uga, o uta uili o masini taua ia mo le fausiaina ma le la'uina o galuega.O le malamalama i fa'avae o uta uili, e aofia ai a latou vaega, fa'amoemoega ma mea e mana'omia mo le tausiga, e mafai ona fesoasoani i kamupani faufale ma la'u maina ia mautinoa o lo'o latou fa'aogaina meafaigaluega sa'o mo a latou galuega.Pe a filifilia se uta uili, o le tele ma le gafatia o le masini, faʻapea foʻi ma le tausiga ma le toe faʻaleleia o tau e tatau ona mafaufauina.


Taimi meli: Iuni-14-2023