img

Papa gypsum kāhiko

Papa gypsum kāhiko, he huahana olaina hana gypsum, i kapa ʻia ʻo drywall a i ʻole plasterboard, ua lilo i koho kaulana no ka hoʻolālā o loko ma muli o kāna versatility a me ka hoʻopiʻi nani.ʻAʻole hana wale kēia mea kūkulu hale akā hoʻohui pū kekahi i kahi paʻi o ka nani a me ka maʻalahi i kēlā me kēia wahi.Mai nā hale noho a i nā hale kalepa,papa gypsum kāhikoua lilo i mea hele-i ke koho no ka hana ʻana i loko o ka ʻike maka.

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui opapa gypsum kāhikoʻo ia kona hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o nā ʻano like ʻole a me nā hoʻolālā, e ʻae ai i nā mea hiki ʻole ke hana.ʻO nā hiʻohiʻona koʻikoʻi, nā ʻano geometric, a i ʻole nā ​​hoʻolālā maʻamau,papa gypsum kāhikohiki ke hoʻopilikino ʻia e kūpono i ke ʻano kūʻokoʻa a me nā makemake o ka wahi i hoʻokomo ʻia ai.

Ma waho aʻe o kāna mea hoʻonani hoʻonani,papa gypsumhāʻawi pū kekahi i nā pono kūpono.He kūpaʻa i ke ahi, lōʻihi, a hāʻawi i ka hoʻokaʻawale leo maikaʻi loa, e lilo ia i koho hilinaʻi no nā noi hale a me nā ʻoihana.ʻO kona ʻili maʻemaʻe hoʻi, he canvas maikaʻi loa ia no ka pena kiʻi, e ʻae ai i ka hana maʻamau.

hq720
JK-1685-Gypsum-Hoʻohiwahiwa-pā-papa-hoʻolālā-bd-min
1713492075534

I ka hoʻouka ʻana,papa gypsum kāhikoHe mea maʻalahi ka hana me ka hana ʻana i kahi koho kūpono no ka hoʻololi ʻana i nā wahi o loko.No ka hana ʻana i nā paia hiʻohiʻona, nā hoʻolālā kaupaku, a i ʻole nā ​​​​ʻāpana hoʻonaninani, ʻo ka hoʻonohonoho ʻana i ka papa gypsum he kaʻina wikiwiki a maikaʻi hoʻi, e hōʻemi ana i ka haunaele i ka manawa holoʻokoʻa o ka papahana.

Eia kekahi,papa gypsum kāhikoloaʻa i loko o nā ʻano hoʻopau like ʻole, me ka textured, smooth, and patterned, e mālama ana i nā makemake hoʻolālā like ʻole a me nā koi.ʻO kēia ka mea e loaʻa ai kahi koho kūpono no kēlā me kēia manaʻo hoʻolālā, inā he hiʻohiʻona hou, minimalist a i ʻole ke ʻano kāhiko a me ke ʻano kuʻuna.

ʻO kona hiki ke hoʻololi i nā wahi me kāna hoʻopiʻi hoʻonaninani, i hui pū ʻia me kāna mau pono kūpono, lilo ia i koho maikaʻi loa no ka poʻe e ʻimi nei e hoʻokiʻekiʻe i ka hopena ʻike o ko lākou loko.Me kona mau hana hoʻolālā pau ʻole a me ka maʻalahi o ka hoʻokomo ʻana,papa gypsum kāhikoua hoʻonohonoho ʻia e hoʻomau i ka hana ʻana i ka wā e hiki mai ana o ka hoʻolālā kūloko.

He ʻano oe hoʻonani i ka papa gypsum , pā pā pōhaku lepomai kā mākou hui e hōʻike ana i kahi hana hoʻomaʻemaʻe maikaʻi, hōʻike pū kekahi i ke ahi-hōʻoia, ka wela wela, ke kani ʻana o ka leo, radiation-free, etc., hiki i nā noi hoʻonaninani like ʻole, kūpono loa no ka ʻoihana hoʻonaninani.Inā loaʻa iā ʻoe ka pono, kā mākoulaina hana gypsumhāʻawi iā ʻoe i nā lako ʻoihana ʻoi aku.

988d8515-4ffb-4b32-bc4d-e3c89e64b012
20211222110034-71ff2c93-3e3b-4803-9a81-a88fdaa2e11f
Hana-hana-1

1. Hoʻomākaukau a me Dosing Unit
ʻO ka hoʻomākaukau ʻana a me ka ʻāpana dosing e hana ana i nā hana ana i nā mea hana, dosing a me ka hui ʻana o ka slurry.
Loaʻa i ka ʻōnaehana lawe gypsum hale, ʻōnaehana hoʻohui maloʻo maloʻo, ʻōnaehana mālama pauka, ʻōnaehana hana ʻai ana, ʻōnaehana hui ʻana i ka pauka, ʻōnaehana hoʻomākaukau mea wai, ʻōnaehana hoʻoili waiwai wai, etc.

2. Mold Forming Unit
Hana ʻia ke ʻano o ka pā pōhaku lepo i hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka ʻāpana hana.
Hoʻopili ʻia me ke kāʻei, ka ʻōnaehana hoʻouna, ka trolley mold, mold, slurry leveling device, vibration section, trolley table cleaning device, etc.

3. Pauku Hoopau Mold
Loaʻa i ka mea hoʻoneʻe mold, ka mea hoʻolele kaulahao, ka mīkini hoʻololi a me ka mea lawe.

4. Hoʻopau, ka uhi, ʻokiʻoki a me ka ʻāpana ʻāpana
Ma ka hoʻopau ʻana, ka uhi ʻana, ka ʻokiʻoki a me ka ʻāpana, hoʻomaloʻo ʻia nā panela i ka lā maoli, hoʻomaloʻo ʻia nā kihi, hoʻoponopono ʻia nā hemahema, uhi ʻia i ka ʻili, hoʻopili ʻia a mālama ʻia.

5. ʻOtomatika a me nā Mana Mana
Hoʻopili kā mākou mea kanu i ka ʻōnaehana PCL, ka mea nui no ka mana quantitative o ka hoʻomākaukau a me ka ʻāpana dosing.
Ma ka ʻike ʻana i ka slurry density a me ka nui a me ka pane ʻana i ka ʻikepili i ka ʻōnaehana hana ʻai ana a me ka ʻōnaehana hoʻomākaukau waiwai wai, loaʻa ka mana dosing quantitative.

Papa gypsum lumi moe maʻamau
gypsum-papa-a-mea-pono
ʻO Gw
gypsum-board-false-ceiling-2

Ka manawa hoʻouna: Apr-25-2024